Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θέσεις και στάσεις τοκετού

Εάν κατά τη διάρκεια του τοκετού, η κίνηση συνδυάζεται με εναλλαγή στάσεων το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι μαγικό και αυτό γιατί ο τοκετός βασίζεται σε θεμελιώδεις αρχές της φυσικής. Επομένως είναι πολύ σημαντικό το τι θέσεις και στάσεις παίρνει η επίτοκος στον τοκετό, για την ομαλή διεξαγωγή του, την μείωση της διάρκειάς του και την μείωση των πόνων της επιτόκου.

Γυμναστική & Εγκυμοσύνη
Μερικές ασκήσεις που θα μας κρατήσουν σε φόρμα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μας!
Νεότερα Δεδομένα για την Καθυστερημένη Απολίνωση του Ομφάλιου Λώρου
Ένα από τα σημαντικότερα – εάν όχι το πιο σημαντικό – γεγονός που διαδραματίζεται κατά την μετάβαση από την ενδομήτρια στην εξωμήτρια ζωή ενός βρέφους, είναι η διακοπή της ομφαλοπλακουντιακής επικοινωνίας, ή αλλιώς, η κοπή του ομφάλιου λώρου.
Πόνος στην ηβική σύμφυση στην εγκυμοσύνη - SPD
Ο πόνος στο ηβικό οστό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κυρίως προς τους τελευταίους μήνες, είναι ένα συχνό φαινόμενο.
Εγκυμοσύνη και Διατροφή
Η διατροφή και η άσκηση στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, παίζουν σημαντικό ρόλο στο ευ ζην της εγκύου και του εμβρύου. Ας μη ξεχνάμε λοιπόν τη σημασία τους.
Δίδυμα - Εγκυμοσύνη & Τοκετός
Υποψιάζεστε ότι είστε έγκυος και ναι είναι θετικό αλλά δεν τελειώνει εκεί...Μία έκπληξη σας περιμένει... Δεν είναι μόνο ένα! Περιμένετε Δίδυμα!
Subscribe to Εγκυμοσύνη