Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νεότερα Δεδομένα για την Καθυστερημένη Απολίνωση του Ομφάλιου Λώρου
Ένα από τα σημαντικότερα – εάν όχι το πιο σημαντικό – γεγονός που διαδραματίζεται κατά την μετάβαση από την ενδομήτρια στην εξωμήτρια ζωή ενός βρέφους, είναι η διακοπή της ομφαλοπλακουντιακής επικοινωνίας, ή αλλιώς, η κοπή του ομφάλιου λώρου.
Δίδυμα - Εγκυμοσύνη & Τοκετός
Υποψιάζεστε ότι είστε έγκυος και ναι είναι θετικό αλλά δεν τελειώνει εκεί...Μία έκπληξη σας περιμένει... Δεν είναι μόνο ένα! Περιμένετε Δίδυμα!
Πώς θα καταλάβω ότι είμαι σε τοκετό;
Much of the work was done in the garage of a friend just around the corner, Bill Fernandez, who was still at Homestead High.
Οι μαίες χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ...
Ρωτώντας πολλές γυναίκες τι θυμούνται κατά τη διάρκεια του τοκετού τους, οι περισσότερες αν όχι όλες απαντούν τη μαία τους.
Μέθοδος Καγκουρό - Kangaroo Care
Η μέθοδος καγκουρό (Kangaroo Care) είναι μια συνήθεια που δένει με μοναδικό τρόπο τους γονείς με τα παιδιά τους, αλλά και ένας διαφορετικός τρόπος νοσηλείας και περίθαλψης των πρόωρων νεογνών, με χαμηλό βάρος. Αυτή η μέθοδος παρουσιάζει σαφή ευεργετικά πλεονεκτήματα για το νεογνό, αλλά και για τους γονείς του... Κανείς δεν θα μπορούσε να πει «όχι» άλλωστε, σε μια μεγάλη αγκαλιά! 
Δώρο Ανεκτίμητης Αξίας: Δέρμα με Δέρμα Επαφή
Το πλουσιότερο δώρο που μπορεί να λάβει ένα νεογνό, είναι η δέρμα με δέρμα επαφή με τους γονείς του – την οικογένεια του – αμέσως μετά τη γέννησή του. Τα οφέλη είναι ανεκτίμητης αξίας τόσο για το νεογνό, όσο και για την μαμά και τον μπαμπά του.
Subscribe to Τοκετός