Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ρώτα την Μαία - 4ο επεισόδιο
Στη στήλη "Ρώτα την Μαία" απαντούμε στις δικές σας ερωτήσεις. Σε αυτό το επεισόδιο δίνουμε απαντήσεις για τις εξής απορίες σας: Μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά το 2ο παιδί μου μετά από μία καισαρική; Είναι σωστό να θηλάζουμε 15 λεπτά από το ένα στήθος και 15 λεπτά από το άλλο; Πως μπορώ να πάρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό;
Ρώτα την Μαία - 3ο επεισόδιο
Σε αυτό το επεισόδιο της στήλης "Ρώτα την Μαία" δίνουμε απαντήσεις στις απορίες: Θέτει η περιτύλιξη ομφάλιου λώρου απαραίτητη την καισαρική τομή? Κακομαθαίνουμε ένα μωρό κρατώντας το αγκαλιά? Όσο θηλάζω επιτρέπεται να δίνω και χαμομήλι στο νεογνό μου?
Ρώτα την Μαία - 2ο επεισόδιο
Γιατί να καθυστερήσουμε να απολινώσουμε τον ομφάλιο λώρο? Πότε πεινάει το μωρό μου? Μπορεί το ζεστό μπάνιο να προκαλέσει τοκετό? Στη στήλη "Ρώτα την Μαία" απαντούμε στις δικές σας ερωτήσεις.
Ρώτα τη Μαία
YouTube Videos με απαντήσεις στις δικές σας απορίες. Ερωτήσεις και απορίες για την στήλη "Ρώτα τη Μαία" μπορείτε να στέλνετε στο mail: info@irois.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
Ρώτα την Μαία - 1ο επεισόδιο
Η μαία Κατερίνα Γεωργακούλα απαντάει σε δικές σας ερωτήσεις. Ερωτήσεις και απορίες για την στήλη "Ρώτα την Μαία" μπορείτε να στέλνετε στο mail: info@irois.gr
Subscribe to Ρώτα τη Μαία
Positive SSL