Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αγγελική Λαλαγιάννη - Εκπαιδεύτρια Κίνησης κατά την Αναπτυξιακή Ηλικία, IDME-BMC Δασκάλα Γιόγκα – Therapeutic Bodywork

Αγγελική Λαλαγιάννη

Εκπαιδεύτρια Κίνησης κατά την Αναπτυξιακή Ηλικία, IDME
Δασκάλα Γιόγκα και Κίνησης

Η Αγγελική γεννήθηκε στη Ζάκυνθο, όπου κι έζησε τα παιδικά της χρόνια. Πέρασε την εφηβεία της στην Αθήνα και στα δεκαεννέα της μετακόμισε στο Τορίνο της Ιταλίας, όπου και σπούδασε στην ευρωπαϊκή σχολή για τον τουρισμό.

Έχοντας τη μεγάλη επιθυμία να προσφέρει κάτι περισσότερο στους συνανθρώπους της, εκπαιδεύτηκε κι εργάζεται ως δασκάλα γιόγκα από το 2008.
Και πάλι όμως ένοιωθε ότι ο σκοπός της στη ζωή έμενε ανολοκλήρωτος, ώσπου το 2014 ξεκίνησε να εκπαιδεύεται στη σχολή του Body Mind Centering, στο παράρτημα της Ιταλίας κι έπειτα από 2,5 χρόνια σπουδών πήρε τον τίτλο IDME – Infant Developmental Movement Educator. Με τα κατάλληλα εφόδια η Αγγελική συντονίζει ομάδες γονέων με τα βρέφη τους, όπου τους ενημερώνει σχετικά με το πώς η κίνηση επηρεάζει ουσιαστικά την ανάπτυξη και ταυτόχρονα παρέχει εκπαίδευση επάνω στα στάδια ανάπτυξης του κάθε παιδιού χωριστά, προτάσεις για παιχνίδι και κατάλληλο χειρισμό-άγγιγμα.

Ως δασκάλα γιόγκα και κίνησης παραδίδει μαθήματα προ και μετά-γεννητικής γιόγκα, δίνοντας έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες της γυναίκας. Επίσης, είναι εκπαιδεύτρια δασκάλων γιόγκα, διδάσκει τμήματα ενηλίκων και διοργανώνει σεμινάρια που συνδυάζουν somatic movement, embodiment practices, γιόγκα και διαλογισμό με στόχο την θεραπεία από χρόνιους πόνους και στρες, φέρνοντας σύνδεση σώματος και νου.

www.yogala.gr

 

Positive SSL