Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βιβλίο Ιουλίου- "Ο μικρός φιλόσοφος, Είναι άδικο!"
Τα μικρά παιδιά ήδη από την ηλικία των 3-5 ετών αρχίζουν να αναπτύσσουν και να κατανοούν την ιδέα της δικαιοσύνης και το αίσθημα της αδικίας. Παρόλα αυτά δυσκολεύονται καμιά φορά να κατανοήσουν τι είναι δίκαιο, και πώς αυτό που είναι δίκαιο για τους ενήλικες, δεν είναι για τα παιδιά. Το βιβλίο λοιπόν, με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο προσεγγίζει το αυτό το θεμελιώδες θέμα για τη ζωή ενός παιδιού.
Βασικά υπερηχρογραφήματα στην εγκυμοσύνη
Η μαία Κατερίνα Μπέκιου μας εξηγεί ποια είναι τα βασικά υπερηχογραφήματα στην εγκυμοσύνη.
Ρώτα την Μαία - 3ο επεισόδιο
Σε αυτό το επεισόδιο της στήλης "Ρώτα την Μαία" δίνουμε απαντήσεις στις απορίες: Θέτει η περιτύλιξη ομφάλιου λώρου απαραίτητη την καισαρική τομή? Κακομαθαίνουμε ένα μωρό κρατώντας το αγκαλιά? Όσο θηλάζω επιτρέπεται να δίνω και χαμομήλι στο νεογνό μου?
Ρώτα την Μαία - 2ο επεισόδιο
Γιατί να καθυστερήσουμε να απολινώσουμε τον ομφάλιο λώρο? Πότε πεινάει το μωρό μου? Μπορεί το ζεστό μπάνιο να προκαλέσει τοκετό? Στη στήλη "Ρώτα την Μαία" απαντούμε στις δικές σας ερωτήσεις.
Συμβουλές για την σωστή χρήση του θήλαστρου
Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που η χρήση θήλαστρου είναι απαραίτητη. Παραδείγματα είναι η προσπάθεια να «χτίσουμε» καλή παραγωγή γάλατος, η απομάκρυνση του μωρού από την μαμά (πχ νοσηλεία ή ακόμα και κοινωνική υποχρέωση) ή έστω η επιθυμητή αποσυμφόρηση του μαστού και η δημιουργία τράπεζας μητρικού γάλατος.
3 Πράγματα που πρέπει να αποφευγουμε στο πρώτο 3μήνο του βρέφους
Η Εκπαιδεύτρια Κινησιολογικής Ανάπτυξης για Βρέφη Αγγελική Λαλαγιάννη, μας μιλάει για 3 πράγματα που πρέπει να αποφευγουμε στο πρώτο 3μηνό του βρέφους.
Positive SSL