Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΠΙΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ
Πολλές γυναίκες με επιληψία ανά τον κόσμο έρχονται συχνά αντιμέτωπες με διλήμματα και πρακτικές δυσκολίες. Αρκετές απο αυτές αποθαρρύνονται από το να τεκνοποιήσουν, είτε άμεσα από το οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον είτε έμμεσα από τις ανησυχίες που εκφράζουν ορισμένοι γιατροί. Η σωστή ενημέρωση είναι ένα από τα εργαλεία που μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες αυτές να καταλάβουν τις επιλογές τους και να λάβουν συνειδητές αποφάσεις σχετικά με τη μητρότητα.
Γιατί τα μωρά πρέπει να είναι στο πάτωμα;
Η Εκπαιδεύτρια Κινησιολογικής Ανάπτυξης για Βρέφη Αγγελική Λαλαγιάννη, μας εξηγεί τo πόσο σημαντικό είναι να αφήνουμε τα μωρά στο πάτωμα της κινησιολογικής ανάπτυξης.
Antenatal classes / parenting classes in English
Help you and your partner to get ready for labour, birth, breastfeeding and caring for a newborn baby. Most people say going to classes helps them feel more confident as the birth approaches. Saturdays 10:00-12:00 February 23th - March 23th
Συμβουλές για την βόλτα με το μωρό σας
Η μαία Κατερίνα Γεωργακούλα δίνει χρήσιμες συμβουλές για την βόλτα με το μωρό σας.
Βιβλίο Δεκεμβρίου - ADELE S'EN MELE
Μην σας τρομάζει το εξώφυλλο, δεν είναι ένα γαλλικό βιβλίο! Είναι ένα βιβλίο δίχως λέξεις, και με αφορμή αυτό, που προέρχεται από το μακρινό 1987 (!!!!), ήθελα να σας γράψω δύο πράγματα..
Βιβλίο Νοεμβρίου - Η Σαραμπέλα και το Καπέλο της σκέψης

Ο Νοέμβριος είναι αναμφίβολα ο μήνας της σκέψης, σκέφτομαι. Το μυαλό κατακλύζεται από το πρίν και το μετά, χιλιάδες πράγματα να γίνουν και οι σκέψεις καταρράκτης. Αυτό για τους ενήλικές. Τα παιδιά όμως; Τα παιδιά ονειροπολούν και φαντάζονται όπως η ηρωίδα αυτού του βιβλίου, η Σαραμπέλα…καθισμένα στα θρανία των σχολείων.

Positive SSL