Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ρώτα την Μαία - 3ο επεισόδιο
Σε αυτό το επεισόδιο της στήλης "Ρώτα την Μαία" δίνουμε απαντήσεις στις απορίες: Θέτει η περιτύλιξη ομφάλιου λώρου απαραίτητη την καισαρική τομή? Κακομαθαίνουμε ένα μωρό κρατώντας το αγκαλιά? Όσο θηλάζω επιτρέπεται να δίνω και χαμομήλι στο νεογνό μου?
Ρώτα την Μαία - 2ο επεισόδιο
Γιατί να καθυστερήσουμε να απολινώσουμε τον ομφάλιο λώρο? Πότε πεινάει το μωρό μου? Μπορεί το ζεστό μπάνιο να προκαλέσει τοκετό? Στη στήλη "Ρώτα την Μαία" απαντούμε στις δικές σας ερωτήσεις.
Συμβουλές για την σωστή χρήση του θήλαστρου
Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που η χρήση θήλαστρου είναι απαραίτητη. Παραδείγματα είναι η προσπάθεια να «χτίσουμε» καλή παραγωγή γάλατος, η απομάκρυνση του μωρού από την μαμά (πχ νοσηλεία ή ακόμα και κοινωνική υποχρέωση) ή έστω η επιθυμητή αποσυμφόρηση του μαστού και η δημιουργία τράπεζας μητρικού γάλατος.
3 Πράγματα που πρέπει να αποφευγουμε στο πρώτο 3μήνο του βρέφους
Η Εκπαιδεύτρια Κινησιολογικής Ανάπτυξης για Βρέφη Αγγελική Λαλαγιάννη, μας μιλάει για 3 πράγματα που πρέπει να αποφευγουμε στο πρώτο 3μηνό του βρέφους.
Ασκήσεις για το 2ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης
Η πιστοποιημένη δασκάλα περιγεννητικής γιόγκα Αγγελική Λαλαγιάννη, μας δείχνει ασκήσεις για το 2ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης
Ρώτα τη Μαία
YouTube Videos με απαντήσεις στις δικές σας απορίες. Ερωτήσεις και απορίες για την στήλη "Ρώτα τη Μαία" μπορείτε να στέλνετε στο mail: info@irois.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
Positive SSL