Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
First Aid for babies and children (0-3 years old), in English.
This seminar will take place in IROIS on Saturday the 9th of March 2019, at 12.00 and will last for approximately 2.5 hours. Parents, grandparents, siblings, carers and healthcare professionals are all welcome.
Antenatal classes - Parenting classes in English
Help you and your partner to get ready for labour, birth, breastfeeding and caring for a newborn baby. Most people say going to classes helps them feel more confident as the birth approaches. Saturdays 12:00-14:00 May 11th - June 15th
Νεογνικός Ίκτερος και Σίτιση Νεογνού
Ο ίκτερος είναι ένα φυσιολογικό και συχνό φαινόμενο το οποίο αφορά το 80% των πρόωρων νεογνών, το 60% των τελειόμηνων, ενώ το 5% των νεογνών με ίκτερο θα χρειαστούν φωτοθεραπεία. Πολλές γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με το εξής παράδοξο: από τη μία ακούνε ότι ο θηλασμός είναι το καλύτερο ξεκίνημα για το παιδί τους, ενώ από την άλλη ότι τα παιδιά που θηλάζουν έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν ίκτερο.
Hypnobirthing
To Hypnobirthing είναι ένας απλός και μοναδικός συνδυασμός τεχνικών χαλάρωσης, αναπνοής και οραματισμών. Μιλώντας για οραματισμούς εννοούμε εικόνες οι οποίες βοηθούν την έγκυο να συγκεντρωθεί και να επικοινωνήσει καλύτερα με το σώμα της και το παιδί της. Ιδιαίτερα στην εποχή μας και σε κοινωνίες όπως η δική μας, όπου πολλοί άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τα φυσικά τους ένστικτα το Hypnobirthing βοηθάει τη γυναίκα να έρθει σε καλύτερη επαφή με το σώμα της και να εμπιστευτεί τη φύση της.
ΕΠΙΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ
Πολλές γυναίκες με επιληψία ανά τον κόσμο έρχονται συχνά αντιμέτωπες με διλήμματα και πρακτικές δυσκολίες. Αρκετές απο αυτές αποθαρρύνονται από το να τεκνοποιήσουν, είτε άμεσα από το οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον είτε έμμεσα από τις ανησυχίες που εκφράζουν ορισμένοι γιατροί. Η σωστή ενημέρωση είναι ένα από τα εργαλεία που μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες αυτές να καταλάβουν τις επιλογές τους και να λάβουν συνειδητές αποφάσεις σχετικά με τη μητρότητα.
Γιατί τα μωρά πρέπει να είναι στο πάτωμα;
Η Εκπαιδεύτρια Κινησιολογικής Ανάπτυξης για Βρέφη Αγγελική Λαλαγιάννη, μας εξηγεί τo πόσο σημαντικό είναι να αφήνουμε τα μωρά στο πάτωμα της κινησιολογικής ανάπτυξης.
Positive SSL