Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γνωρίστε τους ανθρώπους του IROIS.

Γνωρίστε την ομάδα μας! Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες στον τομέα τους, πάντα κοντά σας για να σας βοηθήσουν ουσιαστικά και να επιλύσουν τους προβληματισμούς σας.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΛΑ
Συνηθίζω να λέω ότι η αγάπη, η υποστήριξη και η σωστά τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση θα κάνει κάθε γυναίκα δυνατή να φέρει το παιδί της στον κόσμο όπως εκείνη επιθυμεί.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΛΑ

Μαία - Φυσικός Τοκετός - Founder & Owner of IROIS

ΕΛΕΝΗ ΑΣΗΜΑΚΗ
Στόχος μου είναι η αληθινή γνωριμία με κάθε ζευγάρι και η ανοιχτή συζήτηση, ώστε το ζευγάρι να εκφράζει τις επιθυμίες του, να γνωρίζει τις επιλογές του και να προετοιμάζεται κατάλληλα – τόσο πρακτικά όσο και συναισθηματικά - για τη γέννηση του παιδιού του, σε ένα περιβάλλον σεβασμού.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΕΚΙΟΥ
Πιστεύω ότι η παροχή σωστής περιγεννητικής φροντίδας, με ταπεινότητα και υποστήριξη προς την μητρότητα, οδηγεί στην δημιουργία δυνατών, σταθερών και υγιών οικογενειών, πράγμα που αποτελεί και έναν από τους στόχους μου.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΡΑΒΒΑΝΗ
Είμαι επιστημονική συνεργάτης για τον ψυχικό, ψυχολογικό και συναισθηματικό τομέα του IROIS και συν-ιδρύτρια του Parenthood.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΡΑΒΒΑΝΗ

Ψυχική Υποστήριξη

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΛΑΓΙΑΝΝΗ
Μαζί μαθαίνουμε πως μέσα από την κίνηση αναπτύσσεται το βρέφος.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΛΑΓΙΑΝΝΗ

Εκπαιδεύτρια Κίνησης κατά την Αναπτυξιακή Ηλικία, IDME - Δασκάλα Γιόγκα και Κίνησης

Μαρία Χαντζάρα
Παιδίατρος - Εξειδίκευση στην Εντατικολογία Παιδιών - Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια επείγουσας παιδιατρικης (APLS)- Εκπαίδευση στο brazelton assessment scale (κλίμακα για την εκτίμηση της συμπεριφοράς του νεογέννητου βασιζόμενη σε λεπτομερή νευρολογική εξέταση)

Μαρία Χαντζάρα

Παιδίατρος

ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΑΔΟΥ
Απέκτησα το πρώτο τίτλο μου στη Διατροφή από το Πανεπιστήμιο του John Moores του Λίβερπουλ, Bsc (Hons) Nutrition. Το ενδιαφέρον μου για τον κλάδο της διατροφής με οδήγησε σε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Διαιτολογία όπου και κατέκτησα τον αντίστοιχο τίτλο από το πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ Msc (Nutrition & Dietetics)

ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΑΔΟΥ

Κλινική Διαιτολόγος

ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΑΨΗΣ
Όντας ανήσυχο πνεύμα και με συνεχή ανάγκη για προσωπική και επαγγελματική ανύψωση, είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος με την συνεργασία με το πρότυπο κέντρο τοκετού IROIS, ένα κέντρο του οποίου οι βασικές αρχές έρχονται σε απόλυτη εναρμόνιση με τους δικούς μου κώδικες δεοντολογίας και τρόπου λειτουργίας.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΑΨΗΣ

Διαιτολόγος

Ειρήνη Παπαδημητρίου
Μουσικοθεατρική Αγωγή για βρέφη, νήπια & παιδιά.

Ειρήνη Παπαδημητρίου

Μουσικοθεατρική Αγωγή

Αναστασία Πολυτσοπούλου
Η προσωπική της ιστορία, η εμπειρία της με μια έκτοπη εγκυμοσύνη και η επώδυνη περίοδος που ακολούθησε, την οδήγησαν στο να ειδικευτεί σε θέματα γονιμότητας, ώστε να μπορεί να βοηθάει γυναίκες στο ταξίδι τους στη μητρότητα.

Αναστασία Πολυτσοπούλου

Βελονίστρια, Shiatsu και Fertility Massage practitioner

Positive SSL