Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζητείται Μαία
Οι περισσότερες γυναίκες εύχονται να έχουν δίπλα τους μία καταρτισμένη μαία που να ξέρει, όχι μόνο να ακούει, αλλά να αφουγκράζεται, όχι μόνο να κατανοεί αυτό που βλέπει, αλλά και αυτό που δεν φαίνεται. Θέλουν να ακούσουν τη γνώμη της μαίας τους, όχι την κριτική της, θέλουν την υποστήριξή της, όχι την φιλία της. Θέλουν μία μαία που να είναι θαρραλέα και συνεπής και στη ζωή της όπως και στο επάγγελμά της.
Ανοιχτό Μάθημα: "Γυμναστική στο 1o & 2o τρίμηνο εγκυμοσύνης"
ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικό πρώτο μάθημα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 17:00. Ημερομηνίες Διεξαγωγής, κάθε Δευτέρα Δευτέρα στις 19:15 -20:15 & Πέμπτη στις 17:00 - 18:00. Διαβάστε ακόμη για τη Γυμναστική στο 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.
Βασικά υπερηχρογραφήματα στην εγκυμοσύνη
Η μαία Κατερίνα Μπέκιου μας εξηγεί ποια είναι τα βασικά υπερηχογραφήματα στην εγκυμοσύνη.
Μασάζ Περινέου
Η μαία Κατερίνα Μπέκιου μας εξηγεί πως μπορούμε να κάνουμε μασάζ στην περιοχή του περινέου κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Το θαύμα του τοκετού και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις
“Για τον Michel Odent, η γέννα δεν αποτελεί μια ιατρική διαδικασία αλλά μια φυσική πράξη, όπως το να τρως, να κοιμάσαι ή να κάνεις έρωτα.” Εν έτη 2018 στην Ελλάδα, 2 στις 3 γυναίκες γεννούν με καισαρική τομή τα παιδιά τους, την ίδια ώρα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δικαιολογεί ένα ποσοστό καισαρικής της τάξης του 15% σε κάθε χώρα.
Τι είναι το ανθρώπινο μικροβίωμα και πως επηρεάζει την εγκυμοσύνη σου
Το μητρικό μικροβίωμα αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την υγεία κάθε μητέρας και του παιδιού της. Παρουσιάζουμε αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.
Subscribe to Εγκυμοσύνη
Positive SSL