Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΠΙΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ
Πολλές γυναίκες με επιληψία ανά τον κόσμο έρχονται συχνά αντιμέτωπες με διλήμματα και πρακτικές δυσκολίες. Αρκετές απο αυτές αποθαρρύνονται από το να τεκνοποιήσουν, είτε άμεσα από το οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον είτε έμμεσα από τις ανησυχίες που εκφράζουν ορισμένοι γιατροί. Η σωστή ενημέρωση είναι ένα από τα εργαλεία που μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες αυτές να καταλάβουν τις επιλογές τους και να λάβουν συνειδητές αποφάσεις σχετικά με τη μητρότητα.
Antenatal classes / parenting classes in English
Help you and your partner to get ready for labour, birth, breastfeeding and caring for a newborn baby. Most people say going to classes helps them feel more confident as the birth approaches. Saturdays 10:00-12:00 February 23th - March 23th
Βελονισμός στην περιγεννητική περίοδο

H Μαία και Βελονίστρια Κλειώ Βαφιά μας εξηγεί τα οφέλη του βελονισμού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της λοχείας.

Περισσότερες πληροφορίες και απορίες μπορείτε να λάβετε-λύσετε επικοινωνόντας μαζί της στο

email: info@acu-birth.gr

internet page: acu-birth.gr

Ζητείται Μαία
Οι περισσότερες γυναίκες εύχονται να έχουν δίπλα τους μία καταρτισμένη μαία που να ξέρει, όχι μόνο να ακούει, αλλά να αφουγκράζεται, όχι μόνο να κατανοεί αυτό που βλέπει, αλλά και αυτό που δεν φαίνεται. Θέλουν να ακούσουν τη γνώμη της μαίας τους, όχι την κριτική της, θέλουν την υποστήριξή της, όχι την φιλία της. Θέλουν μία μαία που να είναι θαρραλέα και συνεπής και στη ζωή της όπως και στο επάγγελμά της.
Ανοιχτό Μάθημα: "Γυμναστική στο 1o & 2o τρίμηνο εγκυμοσύνης"
ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικό πρώτο μάθημα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 17:00. Ημερομηνίες Διεξαγωγής, κάθε Δευτέρα Δευτέρα στις 19:15 -20:15 & Πέμπτη στις 17:00 - 18:00. Διαβάστε ακόμη για τη Γυμναστική στο 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.
Βασικά υπερηχρογραφήματα στην εγκυμοσύνη
Η μαία Κατερίνα Μπέκιου μας εξηγεί ποια είναι τα βασικά υπερηχογραφήματα στην εγκυμοσύνη.
Subscribe to Εγκυμοσύνη
Positive SSL