Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γυμναστική κατά τη λοχεία

Άσκηση στην περίοδο της λοχείας

Η φυσική άσκηση κατά την περίοδο της λοχείας μπορεί να ξεκινήσει αμέσως μετά τον τοκετό. Ξεκινάμε με απλές ασκήσεις και σταδιακά προσθέτουμε πιο έντονες. Οι γυναίκες που έχουν γεννήσει με καισαρική τομή αναβάλλουν τις ασκήσεις για 4 εβδομάδες μετά την καισαρική τομή.

Κάθε γυναίκα στην περίοδο της λοχείας μπορεί να παρακολουθήσει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής που ενδείκνυται για την περίοδο την οποία διανύει.

Τονώστε το σώμα σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Στόχοι του προγράμματος

  • Τόνωση του πυελικού εδάφους

Η άσκηση των μυών του πυελικού εδάφους μπορεί να έχει θετική επίδραση. Ένα δυνατό πυελικό έδαφος είναι η καλύτερη πρόληψη για την ακράτεια.

  • Ενδυνάμωση των ραχιαίων και καλύτερη στάση σώματος

Η σωστή στάση του σώματος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μας. Η άσκηση μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της σωστής στάσης του σώματος με την εκγύμναση των μυών του κορμού.

  • Αποκατάσταση της διάτασης των κοιλιακών μυών

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ο συνδετικός ιστός των μυών διατείνεται διαρκώς. Στόχος είναι η αποκατάσταση της διάτασης του ορθού κοιλιακού μυ.

  • Βελτίωση κυκλοφορικού συστήματος

Μέσω της άσκησης βοηθάμε τη σωστή αιμάτωση όλου του σώματος.

  • Ευεξία – Ενέργεια – Ελαστικότητα

Τα 3Ε είναι ότι χρειάζεται μια νέα μαμά στη διάρκεια της ημέρας της και η συστηματική άσκηση μπορεί να σας τα προσφέρει.

  • Βελτίωση ψυχολογικής κατάστασης

Η γυμναστική προσφέρει τόσο σωματική όσο και ψυχική εκτόνωση. Η αυτοπεποίθησή σας θα βελτιωθεί αισθητά καθώς θα βλέπετε το σώμα σας να επανέρχεται και να βελτιώνεται σταθερά και σταδιακά.

Ημερομηνία Διεξαγωγής
Κάθε Τρίτη & Παρασκευή
Ώρα
17:15 - 18:15
Κόστος Συμμετοχής
επικοινωνήστε μαζί μας για παραπάνω λεπτομέρειες
Χώρος Διεξαγωγής

IROIS, Αλεξιουπόλεως 1 & Λ. Βουλιαγμένης Αργυρούπολη, Αθήνα 16452

Δηλώσεις συμμετοχής

211 4013 649 I 697 0678 817 I info@irois.gr

Positive SSL