Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φυσικές μέθοδοι ανακούφισης από τον "πόνο" του τοκέτου
Ποιους αποτελεσματικούς τρόπους ανακούφισης από τον πόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του τοκετού σας, εάν σκέφτεστε έναν φυσικό τοκετό, χωρίς τη χρήση φαρμάκων; Πολλές γυναίκες έχουν βιώσει φυσικούς τοκετούς και σε αυτό το βίντεο σας παρουσιάζουμε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους ανακούφισης.
Βιβλίο Οκτωβρίου - Montessori
Ο μήνας Οκτώβριος, ήταν αφιερωμένος στη Maria Montessori, και στο ανεκτίμητης αξίας έργο της. Το βιβλίο που σας παρουσιάζω, είναι ένα ιταλικό βιβλίο, αλλα είμαι σίγουρη ότι μπορείτε να βρείτε και στα ελληνικά ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Το βιβλιο αυτό, παρουσιάζει δίαφορες δραστηριότητες για κάθε εποχή του έτους και απεθύνεται σε παιδιά από 3 ετών περίπου.
Montessori: Workshop για γονείς βρέφη & νήπια

🌈 Montessori workshop for parents & babies 🌈


Ένα απόγευμα γεμάτο:
🌸χρώματα, ήχους, σχήματα, υφές,
🌼αλληλεπίδραση, παιχνίδι, μουσική, παραμύθια
🌷διαφορετικότητα, ζεστασιά, αγκαλιές, αγάπη
🌺γονείς, παιδιά, επαγγελματίες, φίλους

Ζητείται Μαία
Οι περισσότερες γυναίκες εύχονται να έχουν δίπλα τους μία καταρτισμένη μαία που να ξέρει, όχι μόνο να ακούει, αλλά να αφουγκράζεται, όχι μόνο να κατανοεί αυτό που βλέπει, αλλά και αυτό που δεν φαίνεται. Θέλουν να ακούσουν τη γνώμη της μαίας τους, όχι την κριτική της, θέλουν την υποστήριξή της, όχι την φιλία της. Θέλουν μία μαία που να είναι θαρραλέα και συνεπής και στη ζωή της όπως και στο επάγγελμά της.
Άσκηση στη Λοχεία - Postnatal Yoga - OPEN CLASS
Postnatal Yoga - Επαναφορά Πυελικού Εδάφους - ΔΩΡΕΑΝ Δοκιμαστικό μάθημα τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να φέρετε μαζί σας τα μωρά σας! Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα & Τετάρτη 12:00 - 13:00
Ανοιχτό Μάθημα: "Γυμναστική στο 1o & 2o τρίμηνο εγκυμοσύνης"
ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικό πρώτο μάθημα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 17:00. Ημερομηνίες Διεξαγωγής, κάθε Δευτέρα Δευτέρα στις 19:15 -20:15 & Πέμπτη στις 17:00 - 18:00. Διαβάστε ακόμη για τη Γυμναστική στο 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.
Subscribe to Ενημερωτικά Άρθρα
Positive SSL