Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κατερίνα Μπέκιου - Μαία

Κατερίνα Μπέκιου - Μαία

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Σπούδασα στο τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Αθήνας. Μέσα στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης εργάστηκα σε μαιευτήριο του Ταλίν της Εσθονίας, το East Tallinn Central Hospital.

Το μεγαλύτερο μέρος της απασχόλησης μου, ήταν στην αίθουσα τοκετών, όπου εκπαιδεύτηκα και απέκτησα εμπειρία σε φυσιολογικούς-φυσικούς τοκετούς, τοκετούς στο νερό και φυσιολογικούς τοκετούς μετά από Καισαρική Τομή.

Εν συνεχεία, έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και ενημερώνομαι για τα νέα δεδομένα και τεχνικές, ενώ παράλληλα βοηθάω τις νέες μανούλες με τον θηλασμό και την φροντίδα του μωρού τους τον πρώτο καιρό. Πραγματοποιώ μαθήματα προετοιμασίας γονεϊκότητας, παρέχοντας την απαραίτητη συμβουλευτική και βοήθεια στις εγκυμονούσες.

Επιπλέον ασχολούμαι με την συγγραφή άρθρων και την δημιουργία ενημερωτικών βίντεο-tutorials για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και την λοχεία.

Πιστεύω ότι η παροχή σωστής περιγεννητικής φροντίδας, με ταπεινότητα και υποστήριξη προς την μητρότητα, οδηγεί στην δημιουργία δυνατών, σταθερών και υγιών οικογενειών, πράγμα που αποτελεί και έναν από τους στόχους μου. Πιστεύω στις γυναίκες, στις μητέρες και στην δύναμη που υπάρχει μέσα τους.

Θα χαρώ πολύ να βρίσκομαι κοντά σας σε μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής σας, όντας ένα άτομο στο οποίο θα μπορείτε να βασιστείτε.

Με αγάπη, Κατερίνα Μπέκιου.

Positive SSL