Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ladypapaya

Νίκη Χάγια

Ονομάζομαι Νίκη Χάγια και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω αρθρογράφος. Ακόμα και τότε που δεν ήξερα καλά καλά ούτε τη λέξη "αρθρογράφος" πόσο μάλλον το επάγγελμα. Απλά ήθελα να κάνω τον κόσμο να με διαβάζει και να περνάει ευχάριστα την ώρα του είτε γελώντας, είτε μαθαίνοντας κάτι καινούργιο. 

Και τα κατάφερα. Στα 20 μου δούλεψα στο πρώτο μου περιοδικό και μέχρι να γίνω 29 είχα καταφέρει να περάσω από τα μεγαλύτερα lifestyle ελληνικά έντυπα. Πλέον, όσο αφορά την εξέλιξη αυτό του μονοπατιού της ζωής μου, είμαι founder του www.ladypapaya.com, ενός site το οποίο έχει να κάνει με το wellness και που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να αποκτήσει πιστό κοινό, που ολοένα και αυξάνεται. 

Παράλληλα με την εξέλιξη μου την επαγγελματική, εξελίχθηκα και στην πρακτική μου στη yoga. Η ανάγκη μου να βρω κάτι που θα με κάνει να νιώθω καλύτερα και να έχω έναν ήρεμο νου, ο οποίος δεν διαταράσσεται από στρεσογόνες σκέψεις με έκανε να εμβαθύνω στην πρακτική μου στη yoga και το 2012 έκανα το πρώτο μου εκπαιδευτικό 200 ωρών στη Hatha Yoga και ολοκλήρωσα ένα κύκλο σεμιναρίων στο Thai Massage, ενώ την επόμενη χρονιά έκανα και το δεύτερο εκπαιδευτικό 500 ωρών. Δάσκαλός μου είναι ο Μιχάλης Φιλίνης. από την Ghyta Yoga School

Έκτοτε είμαι δασκάλα (και συνεχίζω να είμαι και μαθήτρια) yoga. Έχω εργαστεί στο Corpo Studio και στο Complete Training, έχω συνεργαστεί με την ομάδα "Yoga στο Άλσος" και συνεχίζω να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα, αλλά και ομαδικά σε χώρους που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Τα μαθήματά μου περιλαμβάνουν τόσο Hatha Yoga, όσο και Vinyasa, αλλά και Yin. Ενώ ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός μαθήματός μου είναι η απρόσμενη - για τα δεδομένα της yoga - επιλογή μουσικής. 

namaste 

Positive SSL