Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στάσεις θηλασμού
Η μαία Κατερίνα Μπέκιου μας εξηγεί τις στάσεις θηλασμού.
Λένε ότι αν παίρνω το μωρό μου αγκαλιά κάθε φορά που κλαίει θα το κακομάθω…
Η μητρότητα… Το πιο μεγάλο και ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι στην ζωή μιας γυναίκας. Προετοιμαζόμαστε για αυτό σε όλη την πορεία της ζωής μας. Τι συμβαίνει όμως όταν πλέον καλούμαστε να υιοθετήσουμε αυτόν τον ρόλο;
Τι πρέπει να ξέρω για την φροντίδα του μωρού μου τον πρώτο μήνα;
Πλέον είσαι μια μαμά. Μετά από εννέα μήνες αυτό που μεγάλωνε μέσα σου, το κρατάς στα χέρια σου και είναι το μωρό σου, αδιαμφισβήτητα το πιο όμορφο πλάσμα που έχεις δει ποτέ σου.
Γιατί ομάδες βρεφικού μασάζ;
Βασικοί στόχοι του βρεφικού μασάζ είναι η προώθηση του δεσμού αρχικά της μητέρας με το νέο μέλος της οικογένειας αλλά όχι μόνο. Το βρεφικό μασάζ μπορεί είναι ένας τρόπος να φέρει όλη την οικογένεια κοντά και αυτό γιατί το άγγιγμα, η αγκαλιά και το χάδι κρύβουν μέσα τους αγάπη και τρυφερότητα με αποτέλεσμα να χτίζονται βαθιές και δυνατές σχέσεις.
Νεότερα Δεδομένα για την Καθυστερημένη Απολίνωση του Ομφάλιου Λώρου
Ένα από τα σημαντικότερα – εάν όχι το πιο σημαντικό – γεγονός που διαδραματίζεται κατά την μετάβαση από την ενδομήτρια στην εξωμήτρια ζωή ενός βρέφους, είναι η διακοπή της ομφαλοπλακουντιακής επικοινωνίας, ή αλλιώς, η κοπή του ομφάλιου λώρου.
Οι μαίες χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ...
Ρωτώντας πολλές γυναίκες τι θυμούνται κατά τη διάρκεια του τοκετού τους, οι περισσότερες αν όχι όλες απαντούν τη μαία τους.
Subscribe to νεογνό
Positive SSL