Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στάσεις θηλασμού
Η μαία Κατερίνα Μπέκιου μας εξηγεί τις στάσεις θηλασμού.
Τι πρέπει να ξέρω για την φροντίδα του μωρού μου τον πρώτο μήνα;
Πλέον είσαι μια μαμά. Μετά από εννέα μήνες αυτό που μεγάλωνε μέσα σου, το κρατάς στα χέρια σου και είναι το μωρό σου, αδιαμφισβήτητα το πιο όμορφο πλάσμα που έχεις δει ποτέ σου.
Γιατί ομάδες βρεφικού μασάζ;
Βασικοί στόχοι του βρεφικού μασάζ είναι η προώθηση του δεσμού αρχικά της μητέρας με το νέο μέλος της οικογένειας αλλά όχι μόνο. Το βρεφικό μασάζ μπορεί είναι ένας τρόπος να φέρει όλη την οικογένεια κοντά και αυτό γιατί το άγγιγμα, η αγκαλιά και το χάδι κρύβουν μέσα τους αγάπη και τρυφερότητα με αποτέλεσμα να χτίζονται βαθιές και δυνατές σχέσεις.
Οι μαίες χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ...
Ρωτώντας πολλές γυναίκες τι θυμούνται κατά τη διάρκεια του τοκετού τους, οι περισσότερες αν όχι όλες απαντούν τη μαία τους.
Κατ’ οίκον επισκέψεις λοχείας από Μαία - Βοήθεια στον Θηλασμό
Κάθε μητέρα και κάθε παιδί έχει ανάγκη υποστήριξης στην τόσο ευαίσθητη και ευμετάβλητη περίοδο της λοχείας. Ανησυχίες, απορίες και προβληματισμοί γεννιούνται κατά τη μετάβαση στη γονεϊκότητα. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε σωστή καθοδήγηση και φροντίδα.
Δώρο Ανεκτίμητης Αξίας: Δέρμα με Δέρμα Επαφή
Το πλουσιότερο δώρο που μπορεί να λάβει ένα νεογνό, είναι η δέρμα με δέρμα επαφή με τους γονείς του – την οικογένεια του – αμέσως μετά τη γέννησή του. Τα οφέλη είναι ανεκτίμητης αξίας τόσο για το νεογνό, όσο και για την μαμά και τον μπαμπά του.
Subscribe to περιποίηση νεογνού
Positive SSL