Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φυσικές μέθοδοι ανακούφισης από τον "πόνο" του τοκέτου

Ποιους αποτελεσματικούς τρόπους ανακούφισης από τον πόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του τοκετού σας, εάν σκέφτεστε έναν φυσικό τοκετό, χωρίς τη χρήση φαρμάκων;

Πολλές γυναίκες έχουν βιώσει φυσικούς τοκετούς και σε αυτό το βίντεο σας παρουσιάζουμε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους ανακούφισης.

Η γέννηση κάθε παιδιού αποτελεί μια πολύ ξεχωριστή στιγμή. Είμαστε εδώ για να παρέχουμε πληροφορίες στις γυναίκες που πρόκειται να γίνουν μαμάδες και τις ήδη νέες μαμάδες που θα σας βοηθήσουν να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να δημιουργήσετε τον ιδιαίτερο χώρο αγάπης για το νεογέννητο μωρό σας!

Γεια σας, είμαι η Κατερινά Γεωργακούλα και βρίσκεστε στο IROIS TV. Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα θέμα που αφορά πάρα πολλές γυναίκες οι οποίες προετοιμάζονται για τον τοκετό τους. Θα μιλήσουμε για τις φυσικές μεθόδους ανακούφισης από τον πόνο. 

Σε αντίθεση με τις ταινίες που βλέπουμε ότι όταν ξεκινάει ο τοκετός υπάρχει πανικός, όλοι τρέχουν στο μαιευτήριο, ακούμε σειρήνες από ασθενοφόρα, στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι έτσι ειδικά για τις γυναίκες που γίνονται πρώτη φορά μαμάδες.

Η διαδικασία του τοκετού είναι αργή σε εξέλιξη και μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες μέχρι κάποιες ημέρες μέχρι να μπούμε σε ενεργό τοκετό.

Έτσι λοιπόν υπάρχουν πολλές μέθοδοι  οι οποίες δεν περιλαβάνουν φάρμακα και μπορούν να μας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια του τοκετού στην αντιμετώπιση του πόνου.

1. Μασάζ
2. Βαθιά κοιλιακή αναπνοή
3. Νερό
4. ΤΕΝS
5. Κίνηση στον τοκετό
6. Περιβάλλον
7. Ζέστη
8. Αρωματοθεραπεία
9. Μείνετε ενυδατωμένη
10. Η Μαία
11. Ο ενδυναμωτικός συνοδός


Subscribe @IROIS TV: https://www.youtube.com/c/IROISTV?sub_confirmation=1

Παρουσίαση: Κατερίνα Γεωργακούλα Μαία Founder & Owner of IROIS
Production: Φωτοπαρουσίαση

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας, την εγγραφή, τον σχολιασμό, τα likes και τις κοινοποιήσεις σας.

Facebook Page: https://www.facebook.com/iroisgr/
Instagram: https://www.instagram.com/irois_gr/

Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από το IROIS TV είναι γενικής φύσεως και έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα. Καμία πληροφορία δε θα πρέπει να θεωρείται ότι αποτελεί ιατρική συμβουλή ή/και σύσταση για ιατρική ή φαρμακευτική αγωγή.
Το περιεχόμενο του κάθε video δεν αποτελεί διάγνωση, θεραπεία, ή σύσταση  για ανάληψη οποιωνδήποτε ενεργειών σχετικά με την υγεία σας και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την ιατρική και φαρμακευτική φροντίδα και συμβουλευτική που παρέχονται από επαγγελματίες λειτουργούς υγείας και ιατρούς. Σας προτρέπουμε να απευθύνεστε στον επαγγελματία υγείας που έχετε επιλέξει για οποιεσδήποτε απορίες σας σχετικά με το περιεχόμενο των video του IROIS TV και σε καμία περίπτωση να μην επιχειρήσετε να υλοποιήσετε τις μεθόδους και πληροφορίες που περιέχονται στα video χωρίς ιατρική καθοδήγηση. Το IROIS TV δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι τρίτων για οποιεσδήποτε τυχόν συνέπειες από την υλοποίηση και εφαρμογή των μεθόδων και πληροφοριών που περιέχονται στα σχετικά video.

Positive SSL