Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
pregnancy yoga

Pregnancy Yoga

booknow

Η Εγκυμοσύνη είναι μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή, για κάθε γυναίκα, περίοδος στη ζωή της. Πολλές φορές βιώνουμε μικρές και μεγάλες αλλαγές στο σώμα μας και στον τρόπο που ζούμε την πραγματικότητα μας.
Η άσκηση και πολύ περισσότερο η γιόγκα είναι εργαλεία που μας βοηθούν να νιώσουμε καλύτερα σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά.
Το μάθημα περιλαμβάνει έντονη και ήπια κίνηση, θέσεις από την πρακτική της γιόγκα, αναπνοές, συγκέντρωση και χαλάρωση για να μας ανακουφίσουν από πόνους που μπορεί να έχουμε στην πλάτη, μέση ή/και λεκάνη , να ρυθμίσουν το νευρικό και ορμονικό μας σύστημα, να καλλιεργήσουν υπομονή, επιμονή και αυτοπεποίθηση για να φτάσουμε στον τοκετό μας με λιγότερο φόβο και περισσότερη ηρεμία .
Στόχος είναι όχι μόνο να νιώσουμε ωραία μέσα στο σώμα μας αλλά δυνατές και εύπλαστες ταυτόχρονα, συνδεδεμένες με την νέα ζωή μέσα μας και  έτοιμες να υποδεχθούμε την νέα μας ζωή.

* Το μάθημα απευθύνεται σε κάθε έγκυο που έχει άδεια από τον γιατρό της για άσκηση και μπορεί να συμμετέχει από την συμπλήρωση της 12ης εβδομάδας μέχρι και τον τοκετό της.

Ημερομηνία Διεξαγωγής
Τρίτη & Παρασκευή
'Ωρα
19:00-20:00
Κόστος Συμμετοχής
Drop in 15€ 4μαθήματα 50€ 8μαθήματα 90€
Χώρος Διεξαγωγής

IROIS, Αλεξιουπόλεως 1 & Λ. Βουλιαγμένης Αργυρούπολη, Αθήνα 16452

Δηλώσεις συμμετοχής

211 4013 649 I 697 0678 817 I info@irois.gr

Positive SSL