Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
pregnancy yoga

Pregnancy Yoga

booknow

Η εγκυμοσύνη είναι μία ιδιαίτερη αλλά και μοναδική περίοδος για την κάθε γυναίκα με πολλές σωματικές αλλά και συναισθηματικές αλλαγές.

Η prenatal yoga αποτελείται από ειδικά προσαρμοσμένες ασκήσεις (asanas) για εγκύους, τεχνικές αναπνοής (pranayama), χαλάρωση και διαλογισμό που βοηθούν στην ενδυνάμωση αλλά και στην αντιμετώπιση των συνηθισμένων ενοχλήσεων της εγκυμοσύνης (ναυτία, δυσκοιλιότητα, πρήξιμο, κράμπες, αϋπνίες, άγχος, πόνος στην μέση, πόνος στην ηβική σύμφυση (SPD) κλπ).

Η prenatal yoga προετοιμάζει το σώμα για τον τοκετό, βοηθάει στην φυσική ανακούφιση του πόνου και μειώνει την διάρκεια τοκετού. Επίσης βοηθάει στην γρήγορη αποκατάσταση μετά τον τοκετό καθώς μειώνει και το ενδεχόμενο για πιθανή διάσταση κοιλιακών. Βοηθάει τις εγκύους να χαλαρώσουν, να έρθουν σε επαφή με τον εσωτερικό τους κόσμο και να αντιμετωπίσουν πιθανές συναισθηματικές αναταραχές.

Μέσα σε ένα ήρεμο και ξεκούραστο περιβάλλον, ο φυσικός συνδυασμός ασκήσεων και αναπνοών δημιουργεί στης εγκύους γαλήνη και ευεξία τα οποία μεταφέρονται στο έμβρυο και βοηθάει τις μητέρες να συνδεθούν με το μωρό τους και να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα φάση της ζωής τους.

Με τα εργαλεία που δίνονται οι γυναίκες αποκτούν αυτοπεποίθηση ώστε να ακούνε την εσωτερική τους φωνή και να κάνουν συνειδητές επιλογές για τη ζωή τους στην εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τη μητρότητα.

Συντονίζει
Η yoga instructor Ξένια Αρμάο
Ημερομηνία Διεξαγωγής
Τρίτη & Πέμπτη
'Ωρα
19:00-20:00
Κόστος Συμμετοχής
Drop in 15€ 4μαθήματα 50€ 8μαθήματα 90€
Χώρος Διεξαγωγής

IROIS, Αλεξιουπόλεως 1 & Λ. Βουλιαγμένης Αργυρούπολη, Αθήνα 16452

Δηλώσεις συμμετοχής

211 4013 649 I 697 0678 817 I info@irois.gr

Positive SSL