Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βιβλίο Ιουλίου- "Ο μικρός φιλόσοφος, Είναι άδικο!"
Τα μικρά παιδιά ήδη από την ηλικία των 3-5 ετών αρχίζουν να αναπτύσσουν και να κατανοούν την ιδέα της δικαιοσύνης και το αίσθημα της αδικίας. Παρόλα αυτά δυσκολεύονται καμιά φορά να κατανοήσουν τι είναι δίκαιο, και πώς αυτό που είναι δίκαιο για τους ενήλικες, δεν είναι για τα παιδιά. Το βιβλίο λοιπόν, με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο προσεγγίζει το αυτό το θεμελιώδες θέμα για τη ζωή ενός παιδιού.
Βιβλίο Μαΐου - "Πριγκίπισσες, άγνωστες και ξεχασμένες"
Είναι αυτές οι πριγκίπισσες που δεν παντρεύτηκαν τον πρίγκιπα, που δεν είναι ξανθιές με υπέροχα γαλάζια μάτια, που δεν έχουν ως αυτοσκοπό την τελειότητα της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά επιδίδονται σε μια σειρά περιπετειών και επιλογών που κάνουν τον κόσμο τους να μοιάζει παράξενο(και είναι!) και κουραστικό, αλλά σίγουρα και πιο προσωπικό.
Λένε ότι αν παίρνω το μωρό μου αγκαλιά κάθε φορά που κλαίει θα το κακομάθω…
Η μητρότητα… Το πιο μεγάλο και ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι στην ζωή μιας γυναίκας. Προετοιμαζόμαστε για αυτό σε όλη την πορεία της ζωής μας. Τι συμβαίνει όμως όταν πλέον καλούμαστε να υιοθετήσουμε αυτόν τον ρόλο;
Τα συναισθήματα της μητέρας μετά τον τοκετό
Οι προσδοκίες μιας γυναίκας για μετά τον τοκετό είναι πολλές, εν μέρει κατανοητές, εν μέρει παράλογες και άδικες.
WORKSHOP Ημέρα της Γυναίκας
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας… σας προτείνουμε μια συνάντηση έκπληξη, όπου θα μιλήσουμε, μέσα από την ποίηση, τη λογοτεχνία, τα παραμύθια, τη μυθολογία, το σινεμά, για την μοναδικότητα των σχέσεων που μπορεί να αναπτύξει μια γυναίκα κατά τη διαδρομή της.
Το μεγαλύτερο παιδί μου ζηλεύει το μωρό. Πώς να το αντιμετωπίσω;
Το μεγαλύτερο παιδί ζηλεύει το μωρό και εσύ δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς.
Subscribe to ψυχολογία
Positive SSL