Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
 • Despoina Theochari

  Καλή αρχή Κατερίνα μου!!!

  Έχεις πολλά να προσφέρεις στους νέους γονείς, θα μάθουν σπουδαία πράγματα μέσα απο τα μαθηματα σου και θα απολαύσουν εναν υπέροχο τοκετό έχοντας εσένα δίπλα τους.

  Είσαι μια υπέροχη μαία με επιστημονικές γνώσεις, αγάπη και σεβασμό για την γέννηση και την οικογένεια.

  Είμαστε πάντα δίπλα σου !!!

 • Victoria Vivilaki

  Συγχαρητήρια για το κάλλος! Κατερίνα μου καλή αρχή με πολύ αγάπη! Η μαία αποτελεί μια τεράστια αγκαλιά αγάπης για την γυναίκα και την οικογένεια. Και η αλήθεια της αγάπης είναι αναντικατάστατη!

 • Μαριάνθη Φονιά

  Εξαιρετική επιστήμονας με πείσμα και άρτια κατάρτιση στον χώρο της ολιστικής μαιευτικής φροντίδας, δεν περίμενα κάτι λιγότερο από αυτο το κορίτσι..
  Εξαιρετικό κέντρο με φοβερή προοπτική! 
  Πάντα γεμάτο να είναι Κατερίνα μου!

 • Εριφύλη Κώστογλου

  Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος που αγκαλιάζει κάθε επισκέπτη του!!... Όσο για την Κατερίνα γλυκιά, αισιόδοξη και πάντα χαμογελαστή!!

 • Evi Synodinou

  Κατερινούλα καλορίζικος ο νέος χώρος!!!

  Είναι υπέροχος όπως και εσύ!!!

  Εύχομαι να βοηθήσεις πολλές οικογένειες να ζήσουν το θαύμα της "γέννησης" με γλυκύτητα λόγω του χαρακτήρα σου αλλά και με ασφάλεια χάρη στην εξαιρετική κατάρτισή σου!!

 • Διονυσια Δημητρακοπουλου

  Ένας υπέροχος χώρος με την πιο γλυκεια μαία που σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή!!

  Σε ευχαριστούμε για όλα Κατερινα .. αρωγός σε αυτή την μαγική περίοδο της ζωής μας, με τις συμβουλές και την αγάπη της για την οικογένεια!

  Παρακολουθήσαμε στο κέντρο τα μαθήματα προετοιμασίας, όπου όχι μόνο μάθαμε τόσα πολλά για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τον πρώτο καιρό με το μωράκι μας, αλλά γνωρίσαμε και υπέροχους ανθρώπους που μοιραστήκαμε παρά πολλά!!

  Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχα κάνει αν δεν σας είχα γνωρίσει!!

 • Άρτεμις

  Σήμερα μπορώ πλέον να μιλήσω για τον τοκετό μου, μιας και χρειάστηκα και εγώ χρόνο μέχρι να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς συνέβη! Ότι είχα δηλαδή έναν φυσικό τοκετό ακόμα καλύτερο από αυτόν που θα περίμενα ότι μπορώ να έχω. Στις 6/10/2018, στις 39+5 εβδομάδες, γεννήθηκε το δεύτερο αγοράκι μας, με ηρεμία, σεβασμό σε εμένα και το μωρό και χωρίς οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση,
  Η αναίτια καισαρική Το 2015 γεννήθηκε το πρώτο μας αγοράκι στις 38+3 εβδομάδες. Ο λόγος; «Γιατί έχω πολύ στενή λεκάνη, και το παιδί θα κινδυνεύσει και ότι είμαι από τις περιπτώσεις που παλιά τα παιδιά πέθαιναν ή έβγαιναν ανάπηρα…». Και κάπως έτσι προγραμματίστηκε άμεσα το χειρουργείο,  με μένα που παρόλο ότι ένιωθα ότι έπρεπε να πάρω μια δεύτερη γνώμη, το άγχος κι η ανασφάλεια που με κυρίευσε εκείνη την ώρα δεν μου επέτρεψε να το κάνω.
  VBAC  Μόλις έμεινα έγκυος στο δεύτερο παιδί αποφάσισα να βρω ένα γιατρό που να αναλαμβάνει vbac τοκετούς και ο βασικός λόγος ήταν γιατί ήθελα να είμαι άμεσα λειτουργική προς το πρώτο μου παιδί αλλά κι επειδή μέσα μου πίστευα πως η καισαρική ήταν αναίτια και όφειλα μια απάντηση στον εαυτό μου.
  Γιατρός και Μαία Η αναφορά μου στους δυο ανθρώπους που με βοήθησαν να καταφέρω να γεννήσω φυσικά δεν είναι γιατί θέλω απλώς να τους ευχαριστήσω, είναι γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα είχε γίνει με αυτόν τον τρόπο. Μετά την γέννηση του παιδιού μου κατάλαβα αυτό που μου έλεγαν πολλές φίλες, το πόσο σημαντική είναι η ομάδα που θα συνεργαστώ και το πόσο σημαντικό είναι να νιώθω καλά εγώ μαζί τους. Αυτό που δεν έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη, δηλαδή να αλλάξω γιατρό, το έκανα δυο φορές στην δεύτερη, και αν χρειαζόταν θα το έκανα και τρίτη. Στην 32η εβδομάδα αποφάσισα να αλλάξω γιατρό και επισκέφτηκα τον γυναικολόγο Σταμάτη Στουρνάρα και στη συνέχεια την μαία  Κατερίνα Γεωργάκουλα και αμέσως ένιωσα ότι βρήκα τους κατάλληλους ανθρώπους που θα με βοηθούσαν να γεννήσω φυσικά και χωρίς παρεμβάσεις. Αυτό που πραγματικά πιστεύω ότι τους ξεχωρίζει είναι ότι όλα αυτά που εμείς οι γυναίκες θέλουμε σε ένα τοκετό και πρέπει να τα ζητήσουμε, η ομάδα αυτή τα εφαρμόζει και από μόνη της χωρίς καν να χρειαστεί να τα ζητήσεις. Τόσο η ανθρωπιά τους όσο και ο επαγγελματισμός τους με βοήθησαν να νιώσω ασφαλής και να απολαύσω τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μου, λύνοντας μου όλες τις απορίες κ προετοιμάζοντας με ώστε να εμπιστευτώ το σώμα μου και το μωρό μου. Και αυτό έκανα.
  06/10/2018
  Στις 11 το βράδυ, λίγο πριν ξημερώσει η μέρα που θα γεννούσα, την ώρα που κοίμιζα το αγοράκι μας, άρχισαν οι πρώτοι πόνοι. Από τις 2 τα ξημερώματα είχε αρχίσει και η επικοινωνία με την Κατερίνα, η οποία μου εξήγησε ότι γίνεται εξάλειψη τραχήλου και για να φτάσω σε τοκετό θα χρειαστεί αρκετός χρόνος.  Χωρίς κανένα σημάδι ότι εξελίσσεται ο τοκετός, εκτός από τις  συστολές, προχωρούσε και η επόμενη μέρα, κι εγώ συνέχιζα κανονικά τις δραστηριότητες στο σπίτι με τον μικρό μου και τον σύζυγο μου.  Αργά το μεσημέρι γέμισα την μπανιέρα με νερό και μπήκα μέσα γιατί οι συστολές είχαν δυναμώσει. Μετά από το μπάνιο και με τους πόνους να δυναμώνουν κι άλλο,  άρχισα να πιστεύω ότι δεν θα καταφέρω να φτάσω σε τοκετό. Λίγη ώρα μετά έφτασε και η Κατερίνα στο σπίτι, η οποία μόλις με εξέτασε διαπίστωσε ότι είχα ήδη διαστολή 8! Μπήκαμε αμέσως στο αυτοκίνητο και η Κατερίνα διένυσε με απόλυτη ψυχραιμία την απόσταση μιας ώρας από το σπίτι μέχρι το μαιευτήριο, βοηθώντας με παράλληλα να συγκεντρωθώ στην αναπνοή μου, με την οποία πράγματι οι συστολές περνούσαν χωρίς ιδιαίτερο πόνο. Φτάνοντας στο μαιευτήριο, με τέλεια διαστολή και εξαλειμμένο τράχηλο, μπήκαμε περπατώντας στο δωμάτιο του τοκετού και μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς πολύ κόσμο, μόνο με τη μαία και το γιατρό, με χαμηλό φωτισμό, εγώ σε όρθια στάση εξωώθησα και πήρα το αγοράκι μας στην αγκαλιά μου.  Έγιναν όλα τόσο γρήγορα… Την επόμενη μέρα στις 15:00 η οικογένεια μας, με τέσσαρα μέλη πλέον, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο με προορισμό το σπίτι μας…
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως πρέπει να πω στον άντρα μου και στον 3χρονο γιο μας, που χωρίς αυτούς δεν θα είχα αντιμετωπίσει με αυτήν την ψυχραιμία τις ώρες που το σώμα μου προετοιμαζόταν για τον τοκετό. Τελικά, όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ήθελα να χωριστούμε όσο γίνεται τις λιγότερες ώρες και πράγματι χωρίς να το ξέρουμε περάσαμε οι τρεις μας το μεγαλύτερο μέρος του τοκετού μαζί, ενωμένοι…
   
  Κατερίνα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…
  Για την ηρεμία που μου προσέφερες καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού,
  Που με βοήθησες να ξεπεράσω τους όποιους προβληματισμούς και ανασφάλειες είχα σε σχέση με τον τοκετό,
  Για την περιποίηση σου στο υπέροχο και φιλόξενο χώρο που έχεις φτιάξει,
  Για τις επισκέψεις σου στο σπίτι μου που με στήριξαν εκτός από ιατρικά αλλά και ψυχολογικά,
  Που ήρθες στο σπίτι μου την πιο κατάλληλη στιγμή κατά τη διάρκεια του τοκετού μου,
  Που οδήγησες γρήγορα για να φτάσω έγκαιρα στο μαιευτήριο και να γεννήσω σε ένα ήρεμο περιβάλλον,
  Που με βοήθησες να κάνω τις αναπνοές στην διαδρομή για το μαιευτήριο βοηθώντας με να διώξω τον πόνο,
  Που ήσουν στο πάτωμα στις εξωθήσεις, βοηθώντας με να πάρω στην αγκαλιά μου το μωρό μου,
  Για το πραγματικό ενδιαφέρον σου για την υγεία την δική μου και του μωρού μετά την επιστροφή μας στο σπίτι,
  Για την ειλικρινή επαφή που είχες με το πρώτο μου παιδί.

  Άρτεμις 

 • Andreas Manousoudakis

  Ως νέος πατέρας θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του IROIS που τόσο πολύ βοήθησε εμένα και τη γυναίκα μου να διανύσουμε το όμορφο ταξίδι της κύησης, του τοκετού και της τωρινής πλέον φροντίδας του γιού μας.

  Νιώθω βαθιά ευγνώμων για όσα έμαθα στα μαθήματα φυσιολογικού τοκετού. Αν δεν γνώριζα όλα αυτά που μας έμαθαν η Κατερίνα και η Δέσποινα νιώθω ότι θα είχα πολύ περισσότερο άγχος ειδικά στον τοκετό και δεν θα βοηθούσα τη γυναίκα μου.

  Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε μέλλοντες γονείς. 

  Επίσης, συνιστώ τα μαθήματα πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά, γνώσεις σημαντικές που όλοι οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν.

  Σας ευχαριστώ πολύ.... Είστε εξαιρετική ομάδα... Συνεχίστε να αφαιρείτε άγχη και βάρη από τους νέους γονείς σε αυτό το περιβάλλον της Ελλάδας που σίγουρα δεν είναι φιλικό για τις εγκύους και τα παιδιά μας.... Αν υπήρχαν παραπάνω αστέρια θα τα έβαζα....!!!!!!

Positive SSL