Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νεογνικός Ίκτερος και Σίτιση Νεογνού
Ο ίκτερος είναι ένα φυσιολογικό και συχνό φαινόμενο το οποίο αφορά το 80% των πρόωρων νεογνών, το 60% των τελειόμηνων, ενώ το 5% των νεογνών με ίκτερο θα χρειαστούν φωτοθεραπεία. Πολλές γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με το εξής παράδοξο: από τη μία ακούνε ότι ο θηλασμός είναι το καλύτερο ξεκίνημα για το παιδί τους, ενώ από την άλλη ότι τα παιδιά που θηλάζουν έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν ίκτερο.
Βελονισμός στην περιγεννητική περίοδο

H Μαία και Βελονίστρια Κλειώ Βαφιά μας εξηγεί τα οφέλη του βελονισμού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της λοχείας.

Περισσότερες πληροφορίες και απορίες μπορείτε να λάβετε-λύσετε επικοινωνόντας μαζί της στο

email: info@acu-birth.gr

internet page: acu-birth.gr

Φυσικές μέθοδοι ανακούφισης από τον "πόνο" του τοκέτου
Ποιους αποτελεσματικούς τρόπους ανακούφισης από τον πόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του τοκετού σας, εάν σκέφτεστε έναν φυσικό τοκετό, χωρίς τη χρήση φαρμάκων; Πολλές γυναίκες έχουν βιώσει φυσικούς τοκετούς και σε αυτό το βίντεο σας παρουσιάζουμε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους ανακούφισης.
Ζητείται Μαία
Οι περισσότερες γυναίκες εύχονται να έχουν δίπλα τους μία καταρτισμένη μαία που να ξέρει, όχι μόνο να ακούει, αλλά να αφουγκράζεται, όχι μόνο να κατανοεί αυτό που βλέπει, αλλά και αυτό που δεν φαίνεται. Θέλουν να ακούσουν τη γνώμη της μαίας τους, όχι την κριτική της, θέλουν την υποστήριξή της, όχι την φιλία της. Θέλουν μία μαία που να είναι θαρραλέα και συνεπής και στη ζωή της όπως και στο επάγγελμά της.
Το θαύμα του τοκετού και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις
“Για τον Michel Odent, η γέννα δεν αποτελεί μια ιατρική διαδικασία αλλά μια φυσική πράξη, όπως το να τρως, να κοιμάσαι ή να κάνεις έρωτα.” Εν έτη 2018 στην Ελλάδα, 2 στις 3 γυναίκες γεννούν με καισαρική τομή τα παιδιά τους, την ίδια ώρα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δικαιολογεί ένα ποσοστό καισαρικής της τάξης του 15% σε κάθε χώρα.
Στάδια Τοκετού
Η μαία Κατερίνα Μπέκιου μας εξηγεί τα στάδια τοκετού
Subscribe to Τοκετός
Positive SSL