Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νεογνικός Ίκτερος και Σίτιση Νεογνού
Ο ίκτερος είναι ένα φυσιολογικό και συχνό φαινόμενο το οποίο αφορά το 80% των πρόωρων νεογνών, το 60% των τελειόμηνων, ενώ το 5% των νεογνών με ίκτερο θα χρειαστούν φωτοθεραπεία. Πολλές γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με το εξής παράδοξο: από τη μία ακούνε ότι ο θηλασμός είναι το καλύτερο ξεκίνημα για το παιδί τους, ενώ από την άλλη ότι τα παιδιά που θηλάζουν έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν ίκτερο.
Hypnobirthing
To Hypnobirthing είναι ένας απλός και μοναδικός συνδυασμός τεχνικών χαλάρωσης, αναπνοής και οραματισμών. Μιλώντας για οραματισμούς εννοούμε εικόνες οι οποίες βοηθούν την έγκυο να συγκεντρωθεί και να επικοινωνήσει καλύτερα με το σώμα της και το παιδί της. Ιδιαίτερα στην εποχή μας και σε κοινωνίες όπως η δική μας, όπου πολλοί άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τα φυσικά τους ένστικτα το Hypnobirthing βοηθάει τη γυναίκα να έρθει σε καλύτερη επαφή με το σώμα της και να εμπιστευτεί τη φύση της.
Γιατί τα μωρά πρέπει να είναι στο πάτωμα;
Η Εκπαιδεύτρια Κινησιολογικής Ανάπτυξης για Βρέφη Αγγελική Λαλαγιάννη, μας εξηγεί τo πόσο σημαντικό είναι να αφήνουμε τα μωρά στο πάτωμα της κινησιολογικής ανάπτυξης.
Συμβουλές για την βόλτα με το μωρό σας
Η μαία Κατερίνα Γεωργακούλα δίνει χρήσιμες συμβουλές για την βόλτα με το μωρό σας.
Βελονισμός στην περιγεννητική περίοδο

H Μαία και Βελονίστρια Κλειώ Βαφιά μας εξηγεί τα οφέλη του βελονισμού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της λοχείας.

Περισσότερες πληροφορίες και απορίες μπορείτε να λάβετε-λύσετε επικοινωνόντας μαζί της στο

email: info@acu-birth.gr

internet page: acu-birth.gr

Φυσικές μέθοδοι ανακούφισης από τον "πόνο" του τοκέτου
Ποιους αποτελεσματικούς τρόπους ανακούφισης από τον πόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του τοκετού σας, εάν σκέφτεστε έναν φυσικό τοκετό, χωρίς τη χρήση φαρμάκων; Πολλές γυναίκες έχουν βιώσει φυσικούς τοκετούς και σε αυτό το βίντεο σας παρουσιάζουμε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους ανακούφισης.
Subscribe to Videos
Positive SSL