Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Hypnobirthing
To Hypnobirthing είναι ένας απλός και μοναδικός συνδυασμός τεχνικών χαλάρωσης, αναπνοής και οραματισμών. Μιλώντας για οραματισμούς εννοούμε εικόνες οι οποίες βοηθούν την έγκυο να συγκεντρωθεί και να επικοινωνήσει καλύτερα με το σώμα της και το παιδί της. Ιδιαίτερα στην εποχή μας και σε κοινωνίες όπως η δική μας, όπου πολλοί άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τα φυσικά τους ένστικτα το Hypnobirthing βοηθάει τη γυναίκα να έρθει σε καλύτερη επαφή με το σώμα της και να εμπιστευτεί τη φύση της.
Γιατί τα μωρά πρέπει να είναι στο πάτωμα;
Η Εκπαιδεύτρια Κινησιολογικής Ανάπτυξης για Βρέφη Αγγελική Λαλαγιάννη, μας εξηγεί τo πόσο σημαντικό είναι να αφήνουμε τα μωρά στο πάτωμα της κινησιολογικής ανάπτυξης.
Συμβουλές για την βόλτα με το μωρό σας
Η μαία Κατερίνα Γεωργακούλα δίνει χρήσιμες συμβουλές για την βόλτα με το μωρό σας.
Βελονισμός στην περιγεννητική περίοδο

H Μαία και Βελονίστρια Κλειώ Βαφιά μας εξηγεί τα οφέλη του βελονισμού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της λοχείας.

Περισσότερες πληροφορίες και απορίες μπορείτε να λάβετε-λύσετε επικοινωνόντας μαζί της στο

email: info@acu-birth.gr

internet page: acu-birth.gr

Φυσικές μέθοδοι ανακούφισης από τον "πόνο" του τοκέτου
Ποιους αποτελεσματικούς τρόπους ανακούφισης από τον πόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του τοκετού σας, εάν σκέφτεστε έναν φυσικό τοκετό, χωρίς τη χρήση φαρμάκων; Πολλές γυναίκες έχουν βιώσει φυσικούς τοκετούς και σε αυτό το βίντεο σας παρουσιάζουμε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους ανακούφισης.
Ρώτα την Μαία - 4ο επεισόδιο
Στη στήλη "Ρώτα την Μαία" απαντούμε στις δικές σας ερωτήσεις. Σε αυτό το επεισόδιο δίνουμε απαντήσεις για τις εξής απορίες σας: Μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά το 2ο παιδί μου μετά από μία καισαρική; Είναι σωστό να θηλάζουμε 15 λεπτά από το ένα στήθος και 15 λεπτά από το άλλο; Πως μπορώ να πάρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό;
Subscribe to Videos
Positive SSL