Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
πρόληψη

Επιστροφή στην πρόληψη

Η αναφορά σίγουρα δεν είναι για ταινίες!

Τα παραδείγματα πολλά και καθημερινά… Αν είχα πάρει ομπρέλα δε θα γινόμουν μούσκεμα αν είχα βάλει αντηλιακό δε θα καιγόμουν, αν φορούσα κράνος, ζώνη κλπ κλπ… Κάποιες φορές οι επιλογές μας ή η άγνοια των επιλογών μας, μας φέρνει αντιμέτωπους με δυσάρεστες καταστάσεις κάποιες φορές και μη αναστρέψιμες.

Μια είναι η λέξη κλειδί ΠΡΟΛΗΨΗ!

Υπάρχουν χώρες όπου αυτή η λέξη είναι άγνωστη και η πρόσβαση στην ενημέρωση για το πιο απλό πράγμα δύσκολη. «Πάρε αυτή την κουνουπιέρα για να μη πεθάνει το μωρό σου από ελονοσία»..πρόληψη «Πάρε προφυλακτικό για να μη κολλήσεις AIDS»….πρόληψη. Τα παραδείγματα της ίδιας της ζωής μας είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνουν κατανοητές οι λέξεις.

Οι μαίες-τες έρχονται αντιμέτωποι κάθε μέρα με καταστάσεις όπου η αντιμετώπιση κάθε περιστατικού δεν έχει προσαρμοστεί ανάλογα στην «περίσταση» αλλά έχει καθοδηγηθεί από την πεπατημένη και τότε το «αν» συναντά το «κρίμα».

Η πρόληψη στη μαιευτική είναι τόσο σημαντική που είναι εφόδιο για την ζωή σου, για τη ζωή του παιδιού σου και ίσως και του εγγονιού σου.

Είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα σε αφόρα.

Έχετε σκεφτεί ότι μια καισαρική τομή μπορεί να έχει συνδεθεί με τη μη χρήση προφυλακτικού κάποια στιγμή στη ζωή μας; Ίσως αν άπλα το λέγαμε ανάποδα να το καταλαβαίναμε καλύτερα. «Χρειάζεται να γεννήσετε με καισαρική τομή γιατί τα επίπεδα του ιού είναι υψηλά και υπάρχει αυξημένος κίνδυνος μετάδοσης του ιού στο μωρό».

Οι μαίες-τες είναι δίπλα σας για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδα και μονόδρομες επιλογές, είναι δίπλα σας για την επιστροφή στην πρόληψη. Το πρότυπο μαιευτικό κέντρο IROIS με βάση τις μαιευτικές υπηρεσίες έπειτα από τα επιτυχημένα μαθήματα προετοιμασίας για τις εγκύους, μπαίνει δυναμικά και στο τομέα της πρόληψης με μαθήματα για την αναπαραγωγική και σεξουαλική υγεία.

Μαθήματα βασισμένα στον οικογενειακό προγραμματισμό και στα καθήκοντα των μαιών που αφορούν την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. ΤO IROIS ως ιδιωτικό κέντρο μαιευτικής φροντίδας στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα της πρωτοβάθμιας εντάσσοντας στις παροχές του μαθήματα-ενημέρωσης για ενήλικες και εφήβους.

Mέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι ημέρες και ώρες των τμημάτων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε είτε στο 2114013649, 6970678817 και στο email: info@irois.gr.

Ημερομηνία Διεξαγωγής
Μετά από επικοινωνία. Καθημερινά, κάθε εβδομάδα.
Χώρος Διεξαγωγής

IROIS, Αλεξιουπόλεως 1 & Λ. Βουλιαγμένης Αργυρούπολη, Αθήνα 16452

Δηλώσεις συμμετοχής

211 4013 649 I 697 0678 817 I info@irois.gr

Positive SSL