Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
nutrition pregnancy

H διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Το IROIS, σε συνεργασία με τη Σοφία Κανέλλου, απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούν στην διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

book now

 

Τι πρέπει να αποφεύγει η έγκυος, πως σχεδιάζουμε ενα πλήρες μενού καλύπτοντας τις ανάγκες μας ανά τρίμηνο, ποια θρεπτικά συστατικά είναι κρίσιμα και ποιά συμπληρώματα είναι απαραίτητα, πως αντιμετωπίζουμε τις ναυτίες με φυσικό τρόπο

 

Η Σοφία Κανέλλου σπούδασε Διατροφή και Διαιτολογία στη Θεσσαλονίκη και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Χορτοφαγική Διατροφή στην ιατρική σχολή στην Ανκόνα Ιταλίας. Έζησε και εργάστηκε για 4 χρόνια στην Ιταλία, ενώ από το 2013 λειτουργεί το Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής  όπου παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της ζωής για φυσιολογικές καταστάσεις όπως η εγκυμοσύνη η λοχεία και η βρεφική διατροφή, αλλά και παθολογικές καταστάσεις όπως ο Σακχαρώδης Διαβήτης, τα καρδιαγγειακά νοσήματα και άλλα. Έχει εκπαιδευτεί από το ΚΕΑΔΔ στις διατροφικές διαταραχές και διδάσκει στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ και στο ΚΕΑΔΔ τη vegan διατροφή.

 

 

Συντονίζει
Σοφία Κανέλλου
Ημερομηνία Διεξαγωγής
Δευτέρα 18 Οκτωβρίου
'Ωρα
18:00 - 20:00
Κόστος Συμμετοχής
25€/συνάντηση
Χώρος Διεξαγωγής
Αλεξιουπόλεως 1 Αργυρούπολη Αθήνα 16452
Δηλώσεις συμμετοχής
211 40 13 649 Ι 6970678817 Ι info@irois.gr
Positive SSL