Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βιβλίο Ιουλίου- "Ο μικρός φιλόσοφος, Είναι άδικο!"
Τα μικρά παιδιά ήδη από την ηλικία των 3-5 ετών αρχίζουν να αναπτύσσουν και να κατανοούν την ιδέα της δικαιοσύνης και το αίσθημα της αδικίας. Παρόλα αυτά δυσκολεύονται καμιά φορά να κατανοήσουν τι είναι δίκαιο, και πώς αυτό που είναι δίκαιο για τους ενήλικες, δεν είναι για τα παιδιά. Το βιβλίο λοιπόν, με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο προσεγγίζει το αυτό το θεμελιώδες θέμα για τη ζωή ενός παιδιού.
Βιβλίο Μαΐου - "Πριγκίπισσες, άγνωστες και ξεχασμένες"
Είναι αυτές οι πριγκίπισσες που δεν παντρεύτηκαν τον πρίγκιπα, που δεν είναι ξανθιές με υπέροχα γαλάζια μάτια, που δεν έχουν ως αυτοσκοπό την τελειότητα της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά επιδίδονται σε μια σειρά περιπετειών και επιλογών που κάνουν τον κόσμο τους να μοιάζει παράξενο(και είναι!) και κουραστικό, αλλά σίγουρα και πιο προσωπικό.
Στάσεις θηλασμού
Η μαία Κατερίνα Μπέκιου μας εξηγεί τις στάσεις θηλασμού.
Λένε ότι αν παίρνω το μωρό μου αγκαλιά κάθε φορά που κλαίει θα το κακομάθω…
Η μητρότητα… Το πιο μεγάλο και ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι στην ζωή μιας γυναίκας. Προετοιμαζόμαστε για αυτό σε όλη την πορεία της ζωής μας. Τι συμβαίνει όμως όταν πλέον καλούμαστε να υιοθετήσουμε αυτόν τον ρόλο;
Τα συναισθήματα της μητέρας μετά τον τοκετό
Οι προσδοκίες μιας γυναίκας για μετά τον τοκετό είναι πολλές, εν μέρει κατανοητές, εν μέρει παράλογες και άδικες.
Τι πρέπει να ξέρω για την φροντίδα του μωρού μου τον πρώτο μήνα;
Πλέον είσαι μια μαμά. Μετά από εννέα μήνες αυτό που μεγάλωνε μέσα σου, το κρατάς στα χέρια σου και είναι το μωρό σου, αδιαμφισβήτητα το πιο όμορφο πλάσμα που έχεις δει ποτέ σου.
Subscribe to οικογένεια
Positive SSL