Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
brefiko massage

Ομάδα Βρεφικού Μασάζ

booknow

Είναι ένας όμορφος τρόπος να χαλαρώσετε και να αλληλεπιδράσετε με το μωρό σας τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά και να του προσφέρετε μια όμορφη εμπειρία αγγίγματος  διεγείροντας όλες τις αισθήσεις του και ανακαλύπτοντας όλα τα μέρη του σώματός του.

Το βρεφικό μασάζ προσφέρει  ανακούφιση σε πόνους (κολικούς, δυσκοιλιότητα, δοντιών κλπ) και ενισχύει την επικοινωνία μεταξύ σας αφού συνδυάζει την οπτική και σωματική επαφή.

Βοηθά τα βρέφη να ηρεμούν και είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για βρέφη που γεννήθηκαν πρόωρα ή είχαν έναν εργώδη τοκετό να αντιμετωπίσουν.

Το βρεφικό μασάζ δεν είναι κάτι καινούριο, έχει τις ρίζες του απλωμένες σε πολλούς λαούς σε διάφορες χώρες εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Αποτελεί μια όμορφη συνήθεια που μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά και ενισχύει το δέσιμο της οικογένειας, μιας και μπορεί να γίνεται από όλα τα μέλη σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας.

Το βρεφικό μασάζ είναι κατάλληλο για όλα τα βρέφη και προσκαλούμε όλους τους γονείς με τα μωρά τους, να το δοκιμάσουν και να απολαύσουν τα οφέλη του.

Μια ομαδική τάξη βρεφικού μασάζ είναι διασκέδαση και αναζωογόνηση. Εάν το μωρό σας κοιμάται ή δεν έχει διάθεση για μασάζ, θα σας παρέχουμε κούκλες στις οποίες θα μπορέσετε να εξασκήσετε τις μαλάξεις που θα διδαχθείτε και να τις εφαρμόσετε στο σπίτι σας αργότερα.

Απευθύνεται σε γονείς και φροντιστές με μωρά 0-12μηνών.

Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας μια πετσέτα ή μια μαλακή κουβέρτα με σεντονάκι για να κρατά το μωρό ζεστό, επιπλέον ρούχα και πάνες.  Από εμάς θα λάβετε το λαδάκι που θα χρησιμοποιήσετε, τις σημειώσεις με όλες τις μαλάξεις του προγράμματος καθώς και τραγούδια και ρυθμούς που μπορείτε να συνδυάζετε με τις μαλάξεις.

 

Συντονίζει
Κατερίνα Γεωργακούλα CIMΙ (Certified Infant Massage Instructor)
Ημερομηνία Διεξαγωγής
Έναρξη:Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022
'Ωρα
11.00
Κόστος Συμμετοχής
5 εβδομαδιαίες συναντήσεις - κόστος συμμετοχής 80€
Χώρος Διεξαγωγής
Αλεξιουπόλεως 1 Αργυρούπολη Αθήνα 16452
Δηλώσεις συμμετοχής
211 40 13 649 Ι 6970678817 Ι info@irois.gr
Positive SSL