Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
e - Σεμινάρια
Μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια και από απόσταση μέσω Skype. Πιο αναλυτικά, οργανώνονται ατομικές συνεδρίες με βάση την θεματολογία των υπαρχόντων σεμιναρίων /συμβουλευτικής.
Τεστ Παπανικολάου από Μαίες
Πρόκειται για μια μη επεμβατική εξέταση που πραγματοποιείται εύκολα και ανώδυνα από μαίες στο κέντρο μας κατόπιν ραντεβού.
Παρακολούθηση Εγκυμοσύνης
Η παρακολούθηση της εγκυμοσύνης αποτελείται από μια σειρά επισκέψεων στην διάρκεια της εγκυμοσύνης σας στις οποίες ελέγχεται η υγεία σας και η ανάπτυξη/υγεία του μωρού σας. Η παρακολούθηση της κύησης στο κέντρο μας γίνεται από μαία, ακολουθώντας πρωτόκολλα παγκοσμίως αποδεκτά.
Μασάζ Εγκυμοσύνης
To προγεννητικό μασάζ είναι το μασάζ που γίνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Είναι πραγματικά ευεργετικό και ανακουφιστικό για την καθημερινότητα κάθε εγκύου.
Διακοπή Καπνίσματος στην Εγκυμοσύνη
Όταν καπνίζει η μητέρα καπνίζει και το έμβρυο καθώς μέσω του πλακούντα μεταφέρονται σε αυτό όχι μόνο το μονοξείδιο του άνθρακα και η νικοτίνη, αλλά και 7.000 χημικές ουσίες. Είμαστε δίπλα σας να σας υποστηρίξουμε, να διακόψετε τη συνήθεια του καπνίσματος.
Τοκετός στο Σπίτι
Όπως εξομολογούνται οι γυναίκες που γεννούν στο σπίτι νιώθουν ασφάλεια στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού τους. Έχουν ελευθερία κινήσεων, εισπράττουν την υποστήριξη και τον σεβασμό για τη γέννα από τις μαίες και τα άλλα άτομα που παρευρίσκονται στον τοκετό.
Subscribe to Υπηρεσίες
Positive SSL