Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Το 2006 αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Χαλκίδας με ειδίκευση στη Λογιστική και δούλεψε στον συγκεκριμένο κλάδο. Αφού έκλαψε πολύ πάνω από τιμολόγια και κώδικες βιβλίων αποφάσισε να αφιερωθεί στις σπουδές της στο θέατρο. Το 2009 αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης “Αθηναική Σκηνή” παίρνοντας πτυχίο από το Υπουργείο Πολιτισμού και Παιδείας. Το αντάμωμα της με το θεατρικό παιχνίδι ήρθε να καταρτίσει η τριετής μετεκπαίδευση στο εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού και Παιδαγωγικής Θεάτρου, Λάκης Κουρετζής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια παιγνιοθεραπείας, μουσειακής αγωγής και μουσικοκινητικής.
Έχει εργαστεί ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και βοηθός σκηνοθέτης σε ποικίλες θεατρικές παραστάσεις ενηλίκων και παιδιών και έχει δώσει τη φωνή της σε μεταγλωττίσεις. Έχει γράψει και σκηνοθετήσει δυο παιδικές παραστάσεις για το Β&Μ Ίδρυμα Θεοχαράκη.
Σήμερα η επαγγελματική της δραστηριότητα επικεντρώνεται στην οργάνωση και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, παραστάσεων και εργαστηρίων με κύριο εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι.
Είναι μητέρα δύο κοριτσιών.
Πιστεύει με όλη της την ψυχή στη δύναμη του παιχνιδιού σε όλες τις ηλικίες

[/section]