Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
brefiko massage

Ομάδες Βρεφικού Μασάζ

Απευθύνεται σε μαμάδες και μπαμπάδες  με μωρά  έως 12 μηνών.

Τα οφέλη του είναι πολλά και τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό έρευνες και γονείς που το έχουν δοκιμάσει το επιβεβαιώνουν.

Είναι ένας όμορφος τρόπος να χαλαρώσετε και να αλληλεπιδράσετε με το μωρό σας τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά και να του προσφέρετε μια όμορφη εμπειρία αγγίγματος  διεγείροντας όλες τις αισθήσεις του και ανακαλύπτοντας όλα τα μέρη του σώματός του.

Επιπλέον, το βρεφικό μασάζ προσφέρει  ανακούφιση σε πόνους (κολικούς, δυσκοιλιότητα, δοντιών κλπ) και ενισχύει την επικοινωνία μεταξύ σας αφού συνδυάζει την οπτική και σωματική επαφή. Βοηθά τα βρέφη να ηρεμούν και είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για βρέφη που γεννήθηκαν πρόωρα ή είχαν έναν εργώδη τοκετό να αντιμετωπίσουν.

Το βρεφικό μασάζ δεν είναι κάτι καινούριο, έχει τις ρίζες του απλωμένες σε πολλούς λαούς σε διάφορες χώρες εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Αποτελεί μια όμορφη συνήθεια που μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά και ενισχύει το δέσιμο της οικογένειας, μιας και μπορεί να γίνεται από όλα τα μέλη σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας.

Το βρεφικό μασάζ είναι κατάλληλο για όλα τα βρέφη και προσκαλούμε όλους τους γονείς με τα μωρά τους, να το δοκιμάσουν και να απολαύσουν τα οφέλη του. Μια ομαδική τάξη βρεφικού μασάζ είναι διασκέδαση και αναζωογόνηση. Το μωρό δέχεται μασάζ μόνο από τη μητέρα του ή ένα πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο. Εάν το μωρό σας κοιμάται η δεν έχει διάθεση για μασάζ, θα σας παρέχουμε κούκλες στις οποίες θα μπορέσετε να εξασκήσετε τις μαλάξεις που θα διδαχθείτε και να τις εφαρμόσετε στο σπίτι σας αργότερα.

Τι θα χρειαστεί να φέρετε μαζί σας;

Μια πετσέτα ή μια μαλακή κουβέρτα με σεντονάκι για να κρατά το μωρό ζεστό, επιπλέον ρούχα και πάνες. Θα σας δώσουμε εμείς φυσικά λάδια για να χρησιμοποιήσετε στο μασάζ.

 

Συντονίζει
Κατερίνα Γεωργακούλα CIMΙ (Certified Infant Massage Instructor)
Ημερομηνία Διεξαγωγής
Έναρξη:Παρασκευή 03 Ιουλίου 2020
'Ωρα
11:00 - 12:00
Κόστος Συμμετοχής
5 εβδομαδιαίες συναντήσεις - κόστος συμμετοχής 80€
Χώρος Διεξαγωγής
Αλεξιουπόλεως 1 Αργυρούπολη Αθήνα 16452
Δηλώσεις συμμετοχής
211 40 13 649 Ι 6970678817 Ι info@irois.gr
Positive SSL