Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα Μαιευτική στο ΤΕΙ Αθήνας και ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα το 2015. Παράλληλα, συνεργάστηκα ιδιωτικά με έναν έμπειρο, πανεπιστημιακό Μαιευτήρα/Γυναικολόγο, ενώ στη συνέχεια εργάστηκα στην Αθήνα σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο.

Μέσα από τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Μαιευτικής συνειδητοποίησα ότι κάτι μου έλειπε και αυτό ήταν η εξοικείωση μου με την έρευνα, ώστε να μπορώ να ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις στο Μαιευτικό κλάδο και να παρέχω επιστημονικά τεκμηριωμένη και εξατομικευμένη μαιευτική φροντίδα. Έτσι αποφάσισα να μετακομίσω στην Αγγλία το 2016 για να ξεκινήσω μεταπτυχιακές σπουδές, αλλά και να γνωρίσω το Βρετανικό σύστημα υγείας. Απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Μητρική και Νεογνική Υγεία (MSc in Maternal and Newborn Health) από το Πανεπιστήμιο του Nottingham, παρακολούθησα σεμινάρια και εργαστήρια σχετικά με τη φροντίδα τοκετού και το 2018 εργάστηκα στο Birmingham Women´s Hospital.

Ως προπτυχιακή φοιτήτρια ακόμα, ανέπτυξα ενδιαφέρον για τις γυναίκες με επιληψία και σε όλη την ακαδημαϊκή μου σταδιοδρομία κατάφερα να προσεγγίσω αυτή την ομάδα ανθρώπων από μαιευτική αλλά και κοινωνική σκοπιά. Ένα από τα όνειρά μου είναι να ενθαρρύνω τις γυναίκες αυτές να συνδεθούν μεταξύ ομάδων και να ενημερώνονται σωστά για τις επιλογές τους σχετικά με τη γέννηση και τη μητρότητα.

Στόχος μου είναι η αληθινή γνωριμία με κάθε ζευγάρι και η ανοιχτή συζήτηση, ώστε το ζευγάρι να εκφράζει τις επιθυμίες του, να γνωρίζει τις επιλογές του και να προετοιμάζεται κατάλληλα – τόσο πρακτικά όσο και συναισθηματικά – για τη γέννηση του παιδιού του, σε ένα περιβάλλον σεβασμού. Ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια KG Hypnobirthing, διδάσκω τεχνικές βαθιάς χαλάρωσης που βοηθούν τη γυναίκα να αποβάλλει τυχόν φόβους ή ανησυχίες και λειτουργούν ως «ασπίδα» προς οποιεσδήποτε αρνητικές σκέψεις. Έτσι, η γυναίκα αποκτά αυτοπεποίθηση και πίστη στο σώμα της και στη φυσική διαδικασία του τοκετού. Όπως έχει πει η Αμερικανίδα, καινοτόμος μαία, Ina May Gaskin: «Αν μια γυναίκα δεν μοιάζει με Θεά την ώρα του τοκετού της, τότε κάποιος δεν της φέρεται όπως θα έπρεπε.».