Αποφοίτησα από το τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών, του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια ολοκλήρωσα εξειδικευμένο πρόγραμμα κατάρτισης, για τη Διαχείριση Ανθρωπιστικών Κρίσεων και Περιβαλλοντικών Καταστροφών, στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου.

Μετά από χρόνια εθελοντικής ενασχόλησης με τον τομέα των Πρώτων Βοηθειών, το 2016 πιστοποιήθηκα ως Εκπαιδευτής πρώτων Βοηθειών (Βασικών – Ειδικών  – Εργασίας), από τον διεθνή φορέα εκπαίδευσης Rescue Training International και το 2019 εκπαιδεύτηκα και πιστοποιήθηκα εκ νέου ως Εκπαιδευτής/Εξεταστής Εκπαιδευτών της Rescue Training International, ανεβαίνοντας στην ανώτατη εκπαιδευτική βαθμίδα του εν λόγω οργανισμού.

Όντας σε διαρκή αναζήτηση εκπαιδευτικής εξέλιξής μου, το 2020 ολοκλήρωσα το πρόγραμμα κατάρτισης «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» του ΚΕΔΙΒΙΜ Παντείου Πανεπιστημίου και ακολούθως, εντάχθηκα στο μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων του Πανεπιστημίου.

Κατά την πολυετή μου πορεία στην εκπαίδευση ενηλίκων στις Πρώτες Βοήθειες, έχω υπάρξει ομιλητήςσε διάφορα συνέδρια, διεκπεραίωσα εκπαιδεύσεις στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, σε πληθώρα εταιρειών και οργανισμών, αλλά και σε ιδιώτες ενδιαφερόμενους/-ες. Παράλληλα, εμβάθυνα ιδιαίτερα στα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για βρέφη και παιδιά, εκπαιδεύοντας παιδικούς σταθμούς, σχολεία, παιδότοπους και συμμετέχοντας ακόμη και στο Πανελλήνιο Συνέδριο Μητρικού Θηλασμού, ως βασικός εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών των συνέδρων.

Στις αρχές του 2022, έχοντας την τιμή και την ευθύνη να έχω εκπαιδεύσει προσωπικά, κάτι περισσότερο από 4000 ανθρώπους στις Πρώτες Βοήθειες, δημιούργησα την firstaider.gr, μια εταιρεία εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών, η οποία απευθύνεται, τόσο σε νέους γονείς και φροντιστές παιδιών με σχεδιασμένα σεμινάρια κατ’ οίκον, όσο και σε επιχειρήσεις με διεθνώς πιστοποιημένα προγράμματα εκπαίδευσης.

Η συνεργασία μου με το Irois αποτελεί μια εκ των σημαντικότερων σταθμών της επαγγελματικής μου πορείας, καθώς η επαφή με μέλλουσες μητέρες ή ήδη νέους γονείς, αλλά και τον υπέροχο κόσμο των μαιών, έχουν οδηγήσει στην περαιτέρω επαγγελματική μου εξέλιξη και εμβάθυνση των γνώσεών μου.